kehidupan,

Entry Tetiba ~~ Tak Sayang Mulut

2:50 PTG Nur Kaloi 8 Comments

Hello~ ~ ~ errr maaf Assalamualaikum...kaloi tak lupa diri ye...kaloi masih anak jati Melayu bukan jawa ok
lain pula yang terjadi pada kesayangan ramai si KFCM 

eah ade hantu...maaf bukan KFC tapi 

~ ~ KFCM ~ ~ 
eah nampak cam dah tua sangatkan muka dia time ni...stressed ea ?

ok abaikan KFCM...players lain pun ade jugak gambar hot hot diorang kann...mungkin gambar diorang tersimpan rapi atau mungkin gambar dah terbakar sebab hot sangatkann...thats why laa takde keluar surat khabar...tapi rugi laa kann...takde laa u all sefamous KFCM kannn... pasal awek...tunang...putus tunang and ea ea tetibe ada awek baru 

eah GOSIP ke ape nie maaf ^__^ huhuhu

Sebenarnya kaloi sangat tak setuju bila orang terkenal ataupun sengaja nak menjadi terkenal mendedahkan hal-hal peribadi lagi-lagi pasal awek yang entah ke berape kalinya kejap sambung and putus kembali....

eah ini gambar contoh...kaloi tak cakap diorang punnn..haa tak tahu tak tahu 

eah kaloi takpe nak heboh satu kampung...tiada siapa yang sudi nak ambil tahu and tepek cerita kaloi kat surat khabar...kalau keluar surat khabar punn mungkin PENEMUAN IKAN KALOI TERBESAR atau mungkin RESEPI MASAKAN IKAN KALOI kannn

tadi tengah google-google "ikan kaloi terbesar masuk surat khabar"
keluar gambar nie

 yee kaloi tahu laa kaloi memang besar hahahahah korang pernah nampak ke kaloi sebesar manusia ? takkan...so memang betul laa kaloi paling besar...boleh masuk Book Of Records ni 
ngehehehe

kembali ke topik asal~ ~ ~cubalah contohi artis-artis daripada Korea (maaf Korea Fever)
kaloi bukan nak membanggakan diorang ok....tapi diorang sangat-sangat menjaga personaliti
menjaga sikap...menjaga hal-hal peribadi supaya peminat tak kecam diorang
maksudnya di sini...bila diorang bercinta dengan seseorang pun diorang tak berani nak hebohkan
tapi berbeza pulak kat Malaysia nie haa....canang sini canang sana....kalau dah sayang kahwin jer laaa
nape nak tunggu lame-lame...kau retis kannn....lau takde duit...tak kaye...carik sponsor laa kannnn...




memang tak sayang mulut...ini kira kaloi tapis jugak laa perkataan-perkataan manis uh 
sila jangan marah kaloi sekiranya tak bersetuju.... !!!!
ini PENDAPAT kaloi...bukan pendapat u all kannnn...

You Might Also Like

8 komenstar:

Cik Muda Sae berkata...

kelas ko kaloi..~

fiq berkata...

ikan kaloi..makanlah kamu ngan comment sy..hehe..=)

Tapak Kaki berkata...

macam tu la dunia selebriti.. tak da isu pun dorang akan cari sesuatu buat kontroversi..

Fara berkata...

...ikan kaloi yg comel. Awaklah...hiks!

Dee berkata...

artis malaysia xde gossip tenggelamlah..hehehe..

ieda berkata...

lumrah hidup mereka .. kalau x ada gosip mereka tengelam lemas ! :)

Run Away berkata...

dunia artis malaysia...gosip memang ada...kekadang melebeh...lebeh...;d

aca berkata...

publisiti murahan. base lahh.