GilaBola,

Jangan Jangan Jangan

9:41 PG Nur Kaloi 19 Comments

Assalamualaikum
selamat pagi Malaysia...! ngeee 
selamat pagi Cikgu !!!
salam ukhwah
salam Jumaat Penghulu Segala Hari kannn

Pagi-pagi kaloi dah terbaca kat surat khabar 
"Jangan Kritik Saya"
alamak~~~ cuak kaloi hahah...yela semalam baru duk cerita pasal isu KFCM...then tetiba hari ini KFCM mohon peminat bola sepak berhenti kritik dia...

kesiann dia tau

kaloi nak ulas sedikit...kaloi pun sebenarnya nak merayu pada rakan-rakan dan juga peminat-peminat bola sepak Malaysia untuk terus menyokong Khairul Fahmi Che Mat...
saya peminat bola sepak Malaysia

entry kaloi semalam...bukanlah nak mengkritik dia sebenarnya...tapi lebih kepada tidak kepuasan hati isu peribadi beliau yang makin hari makin hot...tapi nasihat juga kepada KFCM...sekiranya taknak isu hangat melanda diri awok tu...sila sila laa jangan buat perkara yang memalukan diri dan menjatuhkan diri awok sendiri ok !
selamat maju jaya khairul fahmi !!!

bak kato orang lamo
jika tiada angin masakan pokok bergoyang...eah macam tu ker? yelaa kaloi orang baru hahaha kann

apa-apa punn...kaloi masih sokong penjaga gol terbaik nie...kaloi tak cakap punn kaloi benci dia ok~~

cer lah buat kerja berfaedah sikit ye dark..pergi masjid ke...solat jemaah ke
eah u all jangan lupa pergi Masjid hari Ahad ni ye...jangan buat-buat lupa Solat Hari Raya Aidil Adha

terutama yang lelaki tu~~~oh lelaki ~ ~
perempuan jangan kata tak payah...perempuan punn harus rebut peluang Solat Hari Raya ok !


ramai yang dah cuti ye hari ini
kaloi kerja lagi..ughh jadahnya...takpe petang ni kaloi berangkat pulang ke kampung
esok kaloi ada date ngan MR. CURLY ~~
oppss maaf hutang tak bayar lagi hahahha....tengahari nanti kaloi bayar ea ea ea 
PEACE NO WAR ~ ~ ~


Selamat Pulang Ke Desa Berhari Raya
yeahhh ~~~~ 

You Might Also Like

19 komenstar:

cik fadh berkata...

buruok ahhh gambo last ni !
weyhh aku yg bgtau KFCfm ko kutuk die . sokaaaaaa ! hahahaha

abaiakn citer kf..huhu..

slmt hri raya ea kaloi..

cik fiza berkata...

cik nur.. dia dh jd public figure jadi reporter tak bertauliah ada kt mana2 utk amik tahu perkembangan dia.. maka kena hati2

Asyraf Hamasaki berkata...

biaq pi dia la sorang tak main team malaysia bukan makna satu tteam collapse ;-_

Hanis Azla berkata...

harap2 KF akak lebih berjaya lagi tanpa cerita2 yg tak best tu..

Salam aidiladha kaloi..

Fara berkata...

Amboi Kaloi nie! Asik KFCM je eh? Hiks~

Sy ada tag Kaloi. T jwb tau. Autupublish kul 1pm t.

Tag yg Kaloi dedicate kat sy tu...t sy jwb. Tunggggggggggguuuuuuuuu!

Papa Mifz berkata...

ala apek tuh..mcm2 kontreversi dah...

Ct Aja berkata...

selamat hari raya...

blogtilldrop berkata...

hebat goyangan pokok ni,,,ribut dah ni!!

::FAIZ FARISH:: berkata...

selamat hari raya aidiladha

Iza berkata...

Assalam..
Betul tu,kalau tak nak orang kutuk,jangan buat benda yang orang tak suka dengar..
Tak dapat nak balik raya..

ILA HonEyBuNNy berkata...

ok jangan...duk diam2 ja...ehheh

salam jumaat n salam aidil adha ...;-)

farra8979 berkata...

dah tahu ahli sukan popular, kena la beringat..

selamat hari raya aidiladha, dear... ^__^

pape pun,hal peribadi jangan dicampur aduk dengan kerja..huhuhuhu.. :)

Tapak Kaki berkata...

nompaknyo den nengok anok che mat ni makin hanyot.. aishhh..

Azzah berkata...

selamat balik kampung

mr.curly berkata...

hahaha..siap umumkn tu dh bayo utang..tq2..

farah adila berkata...

selamat pulang ke kg...
hati2...nth2 mesti dh sampai kg...hikhikhik...
kg kt ne???

Run Away berkata...

yeahhhh...negeri9 menang...;d