mengarut

oH mAn

2:46 PTG Nur Kaloi 18 Comments

Assalamualaikum

wahhhhhh selamat petang cikgu !!!

rindu rindu rindu kannnn? yer kaloi tahu tahu tahu ...... 
maaf laahh weekend yang ter"busy"
(nak date ngan mr.curly pun tak sempat...maaf mr.curly !__!)
Isnin yang terhangat di pasaran
Selasa membakar jiwa

wahhh..maaf memang tak sempat nak update blog...nak renang-renang g kolam bloggers pun tak sempat
bloggers yang ada terjah and renang-renang kat kolam kaloi nie terima kasih sangat
u olls janga kecik hati kaloi tak terjah u olls ok
nanti bile kaloi free kaloi datang renang-renang ok !

ok...ada 25 minit jerk kaloi nak update entry kali nie
sebabnya jam 3.00 petang karang kaloi nak cabut renang pergi klinik
Oh Man ! Mata Kaloi sakit....merah-merah and bengkak
hurmm dari semalam lagi...tapi ingatkan biasa jerk...ermmm ni laa masalahnya bila orang rabun tak nak pakai cermin mata tapi nak pakai contact lens... ni padahnye
alaa tapi biasa laa contact lens...cantik sikit kann...
Luna Malaya eah Luna Maya pun pakai lens jugakk



errrr ni bukan luna maya....hahah alaaa jeles lerr tewww...ittew sajeww jeww nak tunjuk.... hahaha eghh bile laa nak kurus balik ni kaloi !!!!!
ok abaikan....

ape entah motif entry ni kaloi pun tak tahu hahaha....maaf ni lebih kurang macam come back stage laaa 
boleh gitewww? 

hari ini 15 November 2011
^_^ birthday my mom lorrr
maaf mak tak dapat nak sambut tiup lilin hari ini
tunggu hujung bulan adik balik baru kite main tiup-tiup ea ea ea hehehe

yeay ! byeee luv luv luv 



You Might Also Like

18 komenstar:

::FAIZ FARISH:: berkata...

FERASAN

iza berkata...

Assalam..
Happy birthday utk makk..

ShahzCudin berkata...

sakit mata sbb lens..? semoga cxteruk n cpt sembuh..

myrah berkata...

besday mak kte adalah same..
happy birthday to mak kiteee... :D

hpy birthday makcik :)

budak penjara berkata...

eleh..x jeles pon..hehe

aca berkata...

bahaya kaloi kalau sakit sebab lens. bahayaaaaaaaaaaaaa

cik fiza berkata...

happy bday mak kaloi :)
wah2 mcm luna maya dh posing tu ek.. semoga cepat sembuh sakit mata tu..

Mizz ErMa berkata...

epy bufday untuk mak cik kaloi..hehe

Ain Atika Zailani berkata...

ehh muka sama la..hehhehe....wahh kai kontack lense ye...kalau kite boleh kai kejap je...xselesa..hewhew...salut la yang boleh pakai lama tuh..kadang2 je boleh pakai.=p

fuad ansari berkata...

kaloi antara kurus dan berisi, muka nampak lain-lain.. (",)

Tapak Kaki berkata...

kem salam kat mak kita ye.hahaha

eh serius cantik lah. aku tengok dua kali kot gambar luna maya tu . hahhahaaa . aku tgk luna maya kat nada cinta lah aku tetiba tersemangat nak pakai kontek lens ni hahaa. kau cantik lah

Ct Aja berkata...

hapy besday utk mak.... moga mata cpt smbuh gak...

zirconia berkata...

happy belated birthday kat mak kaloi. mata tu kena jaga okeh. nak pakai lama lagi tu :D

take care :D

zirconia berkata...

happy belated birthday kat mak kaloi. mata tu kena jaga okeh. nak pakai lama lagi tu :D

take care :D

LadyBird berkata...

kaloi.. kaloi pakai kontek lens kan? power mate jejas x? bertambah ke berkurang? atau xde kesan ape2?

Run Away berkata...

apy bday...semuga apy selalu...;d.../waa...kaloi cun woooo...;d