kehidupan,

serius itu PuYOl bukan ToYOl ngeeee

8:00 PG Nur Kaloi 22 Comments

Assalamualaikum.....

wahhh lame sudah tak menggeliat and renang-renang kat sini

sangat-sangat laa takde masa nak update...tapi kaloi kuatkan jugak jari jemari runcing eah bukan....jari jemari tembam lagi bukan...jari jemari cumil berseri untuk taip jugak entry nie ~__~' hehehe

actually hari Selasa kaloi dah mula kerja...tp ramai yang fikir kaloi sambung cuti sebab tak ada news pun hehe maaf... ^__^ tapi sempat juga kaloi blog swimming... wahh terbaik.... ramai yang upload gambar haiwan qurban...

biase laa bile tibanya musim raya...bile tibanya musim cuti...hari Jumaat sure dah start jammed kat jalan raya... otak pun jadi jammed weyh....

lagi-lagi bile drive sesorang...haihh bile laa nak dapat peneman atau lebih tepat driver ok...hahaha kesiannn...tapi memang adat istiadat lelaki a.k.a suami akan drive...bini tido teman kat sebelah hahaha kannnn??
sabar je laa yob !

entry panjang boleh ?

Jumaat
- tepat pukul 5.00 petang...tutup PC, tutup lampu...kunci office...cabut laa pe lagi kannn
- serius jammed...banyak kereta tu perkara biasalah kann...tapi kalau drive 40km/h tak ke rase nak letupkan aje kereta depan nie eghhhhh 
- tahulaa kampung diorang dekat...tapi sila fikir orang lain yang kampung jauh2 tuh...kampung kaloi ambil masa 2 jam lebih jugak tau dari Melaka...
- malam Anugerah Skrin...kaloi punn Golden malam tuh... 
see
hehe



- maaf anda berdua dapat pengiktirafan baju tak sesuai malam itu ok~~~ tahun depan cuba lagi ! yeahh !

Sabtu
- bangun pagi gosok gigi gunakan codomolion..gigi putih sihat bersih...ok dah 
- kacau rendang laaa pe lagi...raye kan raye raye yeaa

~ nyummy ~

- jeng jeng jeng petang kaloi g date date date yeaaa ngan PuYOl 
bukan ToyOl ngeee

- cerita pasal date ni....haaa t kaloi cerita....Mr. Curly tunggu hehe~~~~~

Ahad
- jeng jeng jeng....menjelang hari raya berakhirnya nyawa ngeeee (nyanyian haiwan yang terqurban heee)
- pagi-pagi dah kena kejut...gi solat Raya..nasib baik tak lambat siap...kalau tak kena tinggal ngeee

- dan sepanjang hari berada di rumah...di dapur dapur dapur....masak masak masak...opss bukan kaloi masak...tolong mak jer masak hahaha....yelaaa sedare mare datang...bukan laa ramai punn...tapi we all punn pelik sebab tak berhenti berada di dapur....hahahaha nampak sangat kitorang yang asyik mentedarah kat rumah ekekekeke

eah dah laa sampai sini dulu eaa
panjang dah niee 
tunggu next entry oke ~~ heee insyllah

kebanyakan gambar kaloi curik time google...so maaf memang tak minta izin pun heeee ^__^

You Might Also Like

22 komenstar:

nub berkata...

hahak. loqlaq. letak gmbaq ikan kaloii

Fara berkata...

Alah...mana de panjang Kaloi!

Cik Muda Sae berkata...

dah pi tengok lom alamak toyol tuuu???

Tapak Kaki berkata...

oh no.. ang suka puyol ke?hahaha.
kat sini tak jem sangat kot.. kejap-kejap je.. tak teruk macam raya puasa lepas..

Cik Muda Sae berkata...

huhu....kalo nak tgk tunggu CD kuar je. Tak pun dload je. Huhu..~

erkkk nape tgk fida tu kan.. makin..... ermm...hmm.. =.='

BLADE EDGE berkata...

hahaha...bubur kacang yg best ;-)

LadyBird berkata...

selamat hari raya aidiladha cik kaloi..

selamat memulakan tugas :D..

ILA HonEyBuNNy berkata...

ne entry berhari2 neh..hehe..

uih..kalau jem macam dlm pic tu..jenuh la kan...mana kaloi dapat pic tu...hehe...keta banyak skrg..tu asyk jem ja skrg kan time perayaan...

ila xtgk ag cita toyol tu...heheh

ieda berkata...

amboiii panjang lebar nie .. ekekke pueh akak baca ..
nak komen tang najwa punye bajuuu
aduhhh awat dia pakai mcm tuu huwaaaaaaaaaaaa

----- ----- berkata...

comel panda tu~~..hehe~~

NINJA Crew

hakhak..xleh blah citernya..

mask tu..p master chef no..

heheh..

nabilah_2908 berkata...

Anugerah Skrin sy tgk sikit je...lepas tu tukar cerita lain..boring..huhu..

fuad ansari berkata...

dahsyat gambar tu.. macamtu punya byk lane kereta pun leh jammed jugak rupanya..

p/s: duo jam lobih balik kampung, takdo la jauh bona.. hehe.. (",)

hiro berkata...

lapar bubur kacang..mengidam..keh2

arjunasetia berkata...

ikan kaloi kalau buek masak lomak ciliapi sodap tak?..hehehe

Run Away berkata...

bubur kacan...pebret sy tu.....;d....psssttttt...sy tak sukew si pida tu.....(wahahaha...gosip jap..)...

Run Away berkata...

bubur kacan...pebret sy tu.....;d....psssttttt...sy tak sukew si pida tu.....(wahahaha...gosip jap..)...

budak penjara berkata...

fida semakim seksi sekang ni

Dee berkata...

sukanya tgk tahi lalat manis atas bibir kaloi..

Ct Aja berkata...

hihiihih...macam2 ada....

farah adila berkata...

toyolnya comeiiiiiiii...hikhikhik...:)