kerja,

habis madu sepah dibuang

9:26 PG Nur Kaloi 21 Comments

assalamualaikum wbt

selamat pagi cikgu !!

Pagi Jumaat terindah...pagi Jumaat yang ceria di office kaloi pagi nie...walaupun orang lalu lalang 

depan meja kaloi sebab kesibukan mula melanda...biasa laaa...dah nak hujung tahun nie...banyak program untuk student yg perlu dilaksanakan sblum habis madu sepah dibuang hahaha boleh jer kann guna peribahasa camni hehehe

dalam kesibukan bekerja ini pulak laa...we all satu pusat (bukan Pusat Serenti ye hahaha) kena pergi Kursus PINTAR petang ini hinggalah Ahad nanti...wahh bukan main excited masing-masing sebab g kursus ramai-ramai ngeee
bukan main jauh lagi tempat kursus we all... Kursus ni we all wajib pergi and ada bergabung dengan beberapa  jabatan lain...bertempat di Permaisuri Hotel, Port Dickson... jauhkannn ? memang jauh....
ambil masa 50 jam baru sampai tahu !!!! 
sure penat nanti !


ok tipu 50 minit jer dari Melaka hahaha

bila teringat Port Dickson,,, teringat memori lama time study kat sane dulu (sila nyanyi lagu "memori")
kenangan-kenangan manis bersama kawan...bersama lecturer 
oh terindah ~~~~ kenangan dgn x-boypren sure ada...nanti korang kata kaloi tipu hahaha 
tapi yang paling kaloi suka...pemandangan kat sane...even panas kaloi suka jerk g renang-renang kat gigi air hehehe


view ni dari puncak (wahh puncak katenye haha) Tanjung Tuan, Port Dickson

Permaisuri Hotel ni terletak berhampiran dengan Tanjung Tuan...so bila nak pergi Tanjung Tuan memang wajib lalu depan Permaisuri Hotel ni...

 garden

kid's pool 

harus laaa kid's pool jerk...kaloi bukan pandai sangat berenang...terapungkan badan reti laaa
hahaha 

ok jerk kan tajuk entry dengan entry hahahah 
ok bai
petang ni kaloi drive sendiri pergi PD...doakan kaloi selamat sampai...selamat berkursus and selamat pulang semula ye..... 


Malaysia menang malam tadi...sorak bagai nak rak...selamat takde jiran yang ketuk pintu rumah suruh senyap hahahaha ^__^ hidup Malaysia...majulah sukan untuk negara yeay !

You Might Also Like

21 komenstar:

aca berkata...

always take care ye kaloi.

hati2 tau..

jg dri ingt yui tesyg..ahakz!

selamat berkursus ya... :)

cik fadh berkata...

aku da "fuhhh" rumah kiter sepaya kedap bunyi . sbb tu xde jirang yg menjerit soh SENYAP ! haha

cik gold berkata...

bestnya leh pi PD ye. cik gold nama ja menetap di selangor tp baru sekali pi :)

ILA HonEyBuNNy berkata...

selamat berkursus kaloii...

hati2 drive....;-)

Yaahh..Malaysia menang..;-)

aliya atina berkata...

Arggghhhh i love pool very Much ! Have fun kak ! Eh , happy working :0

wahida berkata...

oh... i love PD so much...kat situlah cinta kami laki bini berputik...ko ada? hahaha...


take care kaloi...

ShahzCudin berkata...

peh! jauh btol..hihi

selamat berkursus..kirim tapak sulaiman boleh?

ShahzCudin berkata...

peh! jauh btol..hihi

selamat berkursus..kirim tapak sulaiman boleh?

miss osixnine berkata...

best ye....

Zul Fattah berkata...

soga selamat2 sahaja dan dipermudahkan urusan dlm kursus ni

Papa Mifz berkata...

papa mifz dulu sekolah kek teknik PD..ponteng sekolah pergi mandi laut la...haha

Ct Aja berkata...

tenangnya nmpak.... moga selamat pulang ye..

Run Away berkata...

selamat berkhusus..nanti share dengan kita owg...;d

iza berkata...

Assalam...
Selamat berkursus...jangan tidur tau masa berkursus...

LadyBird berkata...

selamat bercuti cikgu kaloi.. cikgu suka ambik gmbr ek..

nub berkata...

mesti kaloi x mandi ayaq masin tu kan. kalu dak mesti pengsan sebab biasa main kat ayaq tawaq jaaa. hahaha

Rashid berkata...

alaaa seronoknya berkursus. Seronok kerna dapat ilangkan stress .. makin seronok bila malam .. tenang je rasa ..

Rashid berkata...

alaaa seronoknya berkursus. Seronok kerna dapat ilangkan stress .. makin seronok bila malam .. tenang je rasa ..

Tapak Kaki berkata...

aiseh.. macam mana si ikan kaloi tak pandai berenang.haha.. failed. :P