bloggers,

serius itu PuYOl lahhhh ngeeee (sehingga menjilat jari orang lain)

6:43 PTG Nur Jane 24 Comments

Assalamualaikum

yeahh jari jemari comel berseri kembali hahahah opss jangan gedik laaa kau nieee
nak glamor je tahu hahaha

ok realiti

before ni kaloi ada cakap kaloi pergi date dengan PuyOL bukan TOyoL ok
tapi ramai juga yang fikir kaloi pergi tengok cerita Alamak TOyol kat pawagam
hahah memang tak laa kannn
lagi-lagi bila baca review bloggers yang kebanyakannya bagi 2/5 
so tunggu tayang secara free boleh?
ade aku kisah pulak kannn
ngeeee ^__*

eah kembali kepada topik date dengan PuYol
siapa tak kenal dengan PUyOl kann? yang tak tahu pasal PuyOl memang sah-sah tak ikuti pasal bola bola bola
Puyol ni pemain bola sepak Spain...eah kaloi harus sokong Spain ok
sebab ada nie
wahhhh berseri muka kaloi tengok diorang nieee heee

eah ke laut dah nie cerita pasal date hahah

kaloi sebenarnya teringin sangat dah nak makan Cheese Cake yang dijual oleh Mr. Curly 
we all janji date tengahari hari Sabtu...tapi disebabkan Mr. PuyOl kita ini lambat dgn jammed and singgah hantar cheese cake lagi so date we all postpone ke petang
(kejap mr.curly kejap puyol...hahah jeng jeng)
haihh sabar jer laa hati....kepala dah fikir pasal cheese cheese cheese
eah macam jerry pulak kannn heee


lastly....saat yang ditunggu tiba ! wahh kaloi bukan main excited lagi nak jumpa ngan Mr. Curly nie
jeng jeng jeng
amekaw...keluar-keluar kereta jerk....perghhhhhh !!!

hebat kau....serius macam PUYOL !!!! hahahah

selama ini kaloi tengok gambar jerk...bile dah berdepan dengan si mr. curly ni
sumpah ! terkezut kaloi ... ibarat katak melompat-lompat di depan mata hahaha

terbaikk !!
PuYol Malaysia
eah jap tak habis lagi 

bila dah jumpa borak-borak jap ngan mr.curly and darling dye
kaloi cabut terus balik rumah
tadaaaaaaa

Cheese Cake Superb

terusss masuk peti ais...
kaloi beli dua ok !! sanggup jerk...sebab fikir mesti tak cukup kalau beli 1 hahaha
and totally im right
cake tu cepat jerk habiss,,,,

serius !! cHEese CAke tu sangat sedap ok ! sedap ! sedap !
nahhh bagi u all tengok jerk ! hahahah



u all harus rase ok...kalah secret recipe....and ini betul-betul bukan cobaan 
betul-betul bukan cobaan

rasa cheese dia tak muak langsung...makan berapa banyak punn laa...korang sentiasa nak lagi nak lagi
im speechless bila makan eghhh nyummy !!!


sedap hingga menjilat jari (ini dah tak boleh pakai)
sedap hingga menjilat jari orang lain (sangat sesuai untuk entry kali ini....sampai gaduh dengan my sis makan cheese cake ni heheheh)

entry ni dah siap...then tetiba mr.curly upload upload upload kaloi gemok hahaha

ni curik kat blog Mr. Curly 


You Might Also Like

24 komenstar:

fiq berkata...

viva viva espana..yeah...=)

zureen berkata...

kah! kah! kah! puyol tuuuuuuuuu~

ILA HonEyBuNNy berkata...

adehhh...dah terjilat2 jari neh tgk cheese cake tu...

mmg ramai cakap sedapppppppppppp....

alongxp berkata...

wah...tu kaloi ke? apsal gamba kat header lebih kurus dpd gamba ngan puyol? pastu apsal gamba mr.curly kat atas nampak kurus,gamba kat bwh nampak tough?

Fazri berkata...

hihihi ada-ada saja PuyoL made in malaysia

Juliet_iRa~" berkata...

wahh haha..

sama la!;p

bestnya cheese cake tu!

nmpk sedapp sgt..;)

mr curly tu jual kek tu ek?

nak beli tp jauh tu..

wat deliver ke ke perak?

p/s: kotak pad tu beli kat tesco ^__^

Hanis Azla berkata...

puyol tu akak memang tak kenal.. tp blogger mr.curly tu kenallah.. tgk gambar cheese cake tu mengancam sungguh..

----- ----- berkata...

lulus..tahniahh..hehe~~


NINJA Crew

Maya Mayana berkata...

ala bukan kaki bola le...tk tahu sapa tu...ramai gak blogger yg dh mkn cheesecake MR Curly tu...semua ckp ohsem sungguh...

Dee berkata...

bila nak bagi k dee rasa kesedapan cheese cake tu..hehehe..

mr.curly berkata...

ehemm..ehemmm..puyol dtg ni!!!!!!... huhuhu.. tq ye cik kaloi sudi oder ciskek kt wa.. hepi sgt kaloi sukeeee ciskek tuh.. pasni oder lebih manyak lg yep..kikiki..

Mar berkata...

nk kene try cheese cake tuh nnti,..:)~~

Ati Masrif berkata...

eh..sampai ke nogori ke mr curly
hantar cheese cake :)

aleen aiden berkata...

sedap sehingga menjilat jari orang lain yg xtahan tu!haha

konde berkata...

ahahah kembarnya tuh wajah :D

Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM100, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

Juliet_iRa~" berkata...

hee..sedapnyaaa la cheese cake tu!
nt nak try order la..heee :D

psss : oke kak..nak bc buku la ni..hehehhee

wahida berkata...

aku byk kali dah order...mmg sedap...

budak penjara berkata...

haha kim salam kt puyol mesia

Papa Mifz berkata...

yo la...sejibik macam puyol la....

Run Away berkata...

cheesss cake...memang best wooooo...;d

alinac lover berkata...

huaaa suka nya kek tu nak jgkkk

fuad ansari berkata...

puyol malaysia kalau diserapkan dalam team harimau malaya, mungkin harimau malaya leh pergi jauh.. (",)

sihat nampaknya kaloi ni.. (",)

Tapak Kaki berkata...

kasi aku sikit pun bagus jugak.. tengah lapar ni..hehe